El proper dia 16 de desembre i dins els actes de la Marató de TV3, enguany dedicada a la lluita contra el càncer, hi ha organitzada una pedalada a nivell de tota Catalunya.

El recorregut de la pedalada es des de cada un dels pobles fins arribar cap a les 12 a la capital de cada comarca, aquí a les Garrigues ho està movent molt el club ciclista d’Arbeca i nosaltres com no pot ser d’altra manera també hi col·laboràrem. Per tant aquell dia es tracta de sortir com més gent millor amb diferents grups i fer una ruta en que arribem a les Borges, concretament al Terrall, cap a les 12, on anirem coincidint amb els diferent clubs de la comarca que s’apuntin a aquest esdeveniment.

S’ha fet un mallot commemoratiu per l’esdeveniment que està a la venda al preu de 16 €, 15 es el seu preu i 1 es de col·laboració amb la  marató. El qui hi estigui interessat en adquirir-ne un, que es posi en contacte amb el Ramon Giné (606716426 o gine1049@hotmail.com ) fins el proper dilluns dia 19 de novembre per tal de fer la comanda de forma conjunta. També es podrà col·laborar fent aportacions sense necessitat de comprar el mallot.

El nostre club també col·laborarà fent una aportació de manera que també sortirà el nostre logotip al mallot.