Hola socis,

Del 22 al 26 de Juliol organitzarem una sortida per fer la ruta dels Pedals del Tourmalet, al sud de França.

Es una ruta de la gent de Pedales del Mundo.

Es tracta de sortir de les Borges el 22 de Juliol de matinada per pedalar ja el primer dia. La ruta en BTT son 4 dies, s’acava dimarts i el dimecres el dediquem a tornar cap a casa.

Podeu trobar mes informació a: http://www.pedalsdutourmalet.com/

El preu es de 485 euros i el Club Ciclista ho subvencionarà amb 50 euros als socis. El preu inclou les 4 nits d’allotjament en regim de sopar i esmorzar, el track, un mallot, assegurances i mapes. als qui hagin fet altres rutes de Pedales del Mundo els hi fan un 10% de descompte.

Si algú ho vol hi ha l’opció de sumar-se al grup el divendres, pedalar dissabte i tornar diumenge, son dos nits amb el mateix regim i el preu es de 120 euros, no inclou el mallot, regals ni assegurances ja que estan considerats acompanyants. en aquest cas la subvenció als socis del club es de 15 euros.

La data limit per apuntar-se es el 25 de maig.

Vinga animeu-vos!!