Reglament

REGLAMENT DE LA TERRALL-GARRIGUES en BTT de les Borges Blanques (Les Garrigues)

1.- La Terrall-Garrigues de les Borges Blanques se celebrarà el dia 14 d’abril de 2024 i la sortida serà a les 9:00 del matí.

2.- El lloc de sortida serà el parc del Terrall de les Borges Blanques.

3.- La Terrall-Garrigues és una marxa BTT i no té caràcter competitiu, tots els participants estan obligats a respectar els horaris i controls disposats per l’organitzador així com les normes de circualció vigents i les indicacions dels Mossos d’Esquadra i Policia Local.

4.- La inscripció, signatura i lliurament de dorsals s’efectuarà en el lloc de sortida entre les 8:00 i les 8:45 del mateix dia de la prova. Les inscripcions es poden fer anticipadament a través del blog: http://www.ccatgarriguenc.cat/terrall-garrigues/ Més endavant us anirem donant més informació i recordeu que també estem presents a instagram (@terrall_garrigues2.0)

5.- Els recorreguts són 2. El llarg, de 48 km i 1.100 metres de desnivell positiu i el curt, de 31 km i 600 metres de desnivell positiu. A les 9:00 donarem sortida a les marxes.

6.- El preu de la inscripció varia en funció de la data: és de  17 € (del 20 de gener al 4 de març), 22 € (del 5 de març al 13 d’abril). Pels no federats el recàrrec per l’assegurança de un dia és de 3€ en tots els trams. Els dorsals es donaran el mateix dia. Si no s’està assegurat, caldrà pagar l’assegurança del dia de la cursa.

7.- En cap dels casos l’organitzador es farà necessàriament responsable, ni solidari, amb aquells ciclistes que no respectin les disposicions del Codi de Circulació o requeriments de la policia de trànsit, essent ells mateixos els responsables de les infraccions que puguin cometre.

8.- L’organitzador quedarà lliurat de tota responsabilitat davant qualsevol accident (tant personal com mecànic) dels participants, entenent-se que hauran de ser coberts per ells mateixos. En tot cas es contracta una assegurança per a tots els participants compatible amb les que cadascú pugui tenir. És obligatori presentar la llicència federativa per recollir el dorsal (qui en disposi).

9.- Tanmateix l’organitzador es reservarà, sota el seu criteri, el dret de resoldre qualsevol incident que es produeixi durant el decurs de la marxa.

10.- L’organitzador es reserva el dret de modificar el present reglament d’aquesta prova.

11.- La pedalada/marxa es donarà per finalitzada 5 hores després de la sortida. En cas d’abandonament cal comunicar-ho a l’organització.

12.- És obligatori la utilització del casc.

13.- L’organització es reserva el dret de modificar el traçat, si hi ha causes objectives per fer-ho.

14.- No podran fer el recorregut llarg els que no siguin al punt de desviació entre recorregut curt i llarg a les 10:20 del matí.

15.- Per la seguretat dels participants la pedalada disposa d’un vehicle motoritzat obrint cursa, un vehicle escombra per revisar el circuit darrere de l’últim participant i servei d’ambulància al lloc de sortida i arribada. És un circuit no tancat i cal estar atent a les normes de circulació ordinàries tant en carretera com en camins.

16.- Els participants poden usar dispositius de GPS.

17.- La pedalada està limitada a un màxim de 300 participants per poder oferir un bon servei.

18.- Les dades recollides en la inscripció de la pedalada només s’utilitzaran per comunicar la celebració de properes edicions. Els participants podran exercir el seu dret a la rectificació o eliminació d’aquestes dades.

19.- Els menors de 18 anys que vulguin participar a la pedalada han de portar una autorització paterna per tal de poder participar.

20.- Els organitzadors de la Terrall-Garrigues de les Borges és el Club Ateneu Garriguenc i el Consell Esportiu de les Garrigues.

21.- Està completament prohibit llençar escombraries o qualsevol tipus d’objecte. Cal respectar l’entorn natural per on transcórrer la cursa.

22.- – Si per causa de força major (meteorològiques o de qualsevol altre tipus) no es pot celebrar la pedalada, l’organització mantindrà, però, l’esmorzar.

23.- Solament el fet d’inscriure’s a una marxa implicarà l’acceptació d’aquest reglament.

Les Borges Blanques, 15 de gener de 2024.