La cinquena!!

Hola nois i noies,

Com cada any ho hem aconseguit. Aquest cinquè any, de mans del millor xerpa garriguenc, hem pogut fer una ruta que no deixarà a ningú indiferent, ni als del territori!!!

Una ruta on el 50% del traçat és camí de carro abandonat i sender. on podrem passejar les nostres bicis per quatre termes diferents (Les Borges, Cervià, la Pobla de Cèrvoles i Juncosa) amb la dosi de paisatges nous i bells que això ens deixa.

El pas per cinc valls diferents, el pas per un territori on el conreu encara és ben viu, el pas per un territori on els erms són els amos, ens farà gaudir d’uns paisatges espectaculars, i sobretot de la sensació que després de molt temps, nosaltres serem els primers en tornar a passar pels camins i redescobrir-los.

En total són dos circuits: un de 47 km i 1.045 metres de desnivell i un de 33 km i 625 metres de desnivell. 100% recomanable, 100% divertida, 100% garriguenca!!!